Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Wereldwijd het verschil maken

Werk je bij Tummers, dan werk je bij een wereldspeler! De Tummers Groep is namelijk wereldwijd actief met drie bedrijven:

Tummers Food Processing Solutions bouwt en levert wereldwijd machines en proceslijnen voor de verwerking van aardappelen ‘van land tot klant’. Daarbij ontzorgen ze de klant van A tot Z met advies, service en installatie;

Tummers Simon Dryers Technology is toonaangevend expert in droogtechnieken, met een eigen testlaboratorium in Nottingham. ‘Simon Dryers’ werkt naast voor de voedingsmiddelenindustrie ook voor farmaceutische bedrijven, de chemicaliën- en zetmeelindustrie;

Tummers Metal Solutions startte tot slot als kleine afdeling van onze machinefabriek, maar groeide uit tot een succesvolle zelfstandige onderneming. Voor elke vorm van plaatbewerking kun je er terecht.

Ook al zijn onze diensten en machines nog zo indrukwekkend, binnen Tummers maken mensen het verschil. Of, in de woorden van onze oprichter Fons Tummers: “De mensen, niet de machines, zijn het hart van Tummers”!

Sta jij net als je toekomstige collega’s te springen om wereldwijd het verschil te maken? Bekijk dan hier onze vacatures!

Het geheim van ons succes

De Tummers Groep heeft verkoopkantoren in Nederland, China, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. Alle engineering- en productieactiviteiten vinden echter plaats in Hoogerheide in Nederland. We groeien hard. Sinds 2012 verdubbelde onze omzet en steeg het aantal medewerkers van 90 naar meer dan 170. Het vermogen om optimaal samen te werken met opdrachtgevers en leveranciers zien wij zelf als een belangrijke reden voor dit succes.

Drie bedrijven, één spirit

Hoe indrukwekkend onze machines en technieken ook mogen zijn, onze mensen maken het verschil. Trots en vol bezieling werken we aan totaaloplossingen voor tal van opdrachtgevers. Bevlogen maar altijd met beide benen op de grond. Schouder aan schouder, als één team. En dat is in de gangen van al onze bedrijven voelbaar.

Werken bij Tummers

Verwacht duidelijkheid en stabiliteit

Als werkgever stellen we daar duidelijkheid en stabiliteit tegenover. Zo zorgen we voor arbeidsvoorwaarden die dik in orde zijn, inclusief een goede pensioenregeling. Bovendien krijg je volop kans om te groeien binnen je vakgebied door uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden. Dat neemt niet weg dat we kritisch zijn bij elke sollicitatie. Als we iemand aannemen doen we dat namelijk het liefst voor jaren.