Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Wereldwijd het verschil maken

De Tummers Groep bestaat uit drie bedrijven. Tummers Food Processing Solutions zorgt wereldwijd voor innovatieve oplossingen voor de verwerking van voedsel van land tot klant. Ons doel daarbij is opdrachtgevers te ontzorgen van A tot Z. Tummers Simon Dryers Technology is een toonaangevende expert in droogtechnieken, met een eigen lab in Nottingham, die naast de voedingsmiddelenindustrie onder andere ook werkt voor farmaceutische bedrijven en de chemicaliën- en zetmeel-industrie.

Tummers Plaatbewerking ten slotte groeide van een kleine afdeling van onze machinefabriek uit tot een succesvolle zelfstandige onderneming. Voor elke vorm van plaatbewerking kun je er terecht. Wat voorbeelden toevoegen van hun specialiteiten.

Het geheim van ons succes

De Tummers Groep heeft verkoopkantoren in Nederland, China, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. Alle engineering- en productieactiviteiten vinden echter plaats in Hoogerheide in Nederland. We groeien hard. Sinds 2012 verdubbelde onze omzet en steeg het aantal medewerkers van 90 naar meer dan 170. Het vermogen om optimaal samen te werken met opdrachtgevers en leveranciers zien wij zelf als een belangrijke reden voor dit succes.

Drie bedrijven, één spirit

Hoe indrukwekkend onze machines en technieken ook mogen zijn, onze mensen maken het verschil. Trots en vol bezieling werken we aan totaaloplossingen voor tal van opdrachtgevers. Bevlogen maar altijd met beide benen op de grond. Schouder aan schouder, als één team. En dat is in de gangen van al onze bedrijven voelbaar.

Werken bij Tummers

Verwacht duidelijkheid en stabiliteit

Als werkgever stellen we daar duidelijkheid en stabiliteit tegenover. Zo zorgen we voor arbeidsvoorwaarden die dik in orde zijn, inclusief een goede pensioenregeling. Bovendien krijg je volop kans om te groeien binnen je vakgebied door uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden. Dat neemt niet weg dat we kritisch zijn bij elke sollicitatie. Als we iemand aannemen doen we dat namelijk het liefst voor jaren.