Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Alles wat je wil weten over Tummers

14 mei 2020

Benieuwd wat wij zoal doen bij Tummers? Je leest het op onze eerste nieuwspagina! We laten zien wat er binnen ons bedrijf gebeurt, wat onze werknemers voor ons betekenen en wat ons op maatschappelijk gebied bezig houdt. Wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, ontvang je daarnaast regelmatig een handige update van de openstaande vacatures en ons belangrijkste nieuws.

Welkom

Iedereen die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen rondom Tummers, is welkom op deze nieuwspagina. Hier staan niet alleen blog- en nieuwsberichten over onze medewerkers en machines, maar ook over onze sponsoractiviteiten en openstaande vacatures. Bezoekers krijgen dus een goede eerste indruk van ons bedrijf en sollicitanten zien wat hen te wachten staat!

Nieuwsbrief

De nieuwspagina op deze vacaturewebsite is de eerste uit een reeks van vier. Na de succesvolle lancering hiervan krijgen ook de drie bedrijven een nieuwspagina op de desbetreffende website. Wij publiceren daarna regelmatig een nieuwsbrief met vacatures en het belangrijkste nieuws. Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws, of liever alleen een vacature-update, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl