Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Het bezoek van Minister Schreinemacher aan Tummers: Een Blik in Onze Wereld van Voedselverwerking

20 september 2023

Na de Handelsmissie in India vorige week, waar premier Mark Rutte missieleider was, werden we deze week vereerd met het bezoek van minister Liesje Schreinemacher.
Mevrouw Schreinemacher is Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en werd vergezeld door Directeur-Generaal Wampie Libon-van der Wal en enkele collega’s van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het bezoek was een gelegenheid om onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en onze rol in het vormgeven van de wereldwijde voedselverwerkingsindustrie te tonen.

Transformatie

Met bijna vijf decennia aan expertise in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen voor de voedselverwerkingssector, heeft onze toewijding om de grenzen van technologie te verleggen ons een welverdiende reputatie opgeleverd als leider in de voedselverwerkingstechnologie.

Terwijl minister Schreinemacher onze kantoren en werkplaats bezocht, zag ze de transformatie die we op dit moment ondergaan. Van onze gloednieuwe engineeringkantoren tot onze nieuwe ultramoderne werkplaats. We lieten zien hoe onze oplossingen de efficiëntie en duurzaamheid in de aardappelketen kunnen verbeteren en hoe wij ons sterk maken om onze ecologische voetafdruk en die van onze klanten te verkleinen, wat perfect aansluit bij de groene initiatieven van de overheid.

Belangrijke Punten

Een van de belangrijke punten die uit het bezoek naar voren kwamen, is onze ambitie voor wereldwijde groei. We streven ernaar onze aanwezigheid op internationale markten uit te breiden en te versterken. Minister Schreinemacher bevestigde onze rol als wereldwijde ambassadeur van Nederland en benadrukte het belang van de internationale handel voor de economie van ons land. Haar steun is een bevestiging van de toewijding die de overheid heeft voor bedrijven die, net als Tummers, streven naar wereldwijde groei.

Ook was onze focus op duurzaamheid ook een belangrijk onderwerp tijdens het bezoek. Onze inspanningen om duurzame oplossingen te ontwikkelen die de productiviteit verhogen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn, is daar bewijs van. Dit geldt voor onze kantoren en werkplaats, maar zeker ook voor producten zoals onze E2E-oplossingen. Haar erkenning voor onze toewijding aan duurzaamheid, benadrukt het belang van dit soort initiatieven.

 

Toekomst

Daarnaast hebben we met de minister onze plannen voor verdere samenwerkingen in India besproken. Deze focus zal niet alleen verdere innovatie stimuleren, maar ook meer werkgelegenheidskansen creëren en economische groei in de regio versterken.

We kijken terug op een zeer geslaagd bezoek van minister Liesje Schreinemacher. We blijven vastberaden werken aan een toekomst vol innovatie, duurzaamheid en wereldwijde groei, waarbij wij onze stempel kunnen drukken op de wereldwijde voedselverwerkende industrie.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl