Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bouwupdate #6: Expeditie & Magazijn

14 december 2023

De laatste bouwupdate is alweer even geleden en er is intussen al veel gebeurd! We houden het deze keer bij nieuws over ons nieuwe magazijn, maar er is natuurlijk veel meer gebeurd.

Nieuwe Hoofdingang

Ten eerste zijn de deuren geopend van onze gloednieuwe, indrukwekkende hoofdingang. Deze ingang is een warm welkom en dat is zeker het geval met de kerststemming er nu heerst! De nieuwe kantoren aan de Ampèreweg zijn inmiddels in gebruik en ook de parking heeft voor meer ruimte gezorgd. Momenteel wordt de aankleding rondom de gebouwen voltooid met vlaggenmasten, hagen, tuinen, nieuwe bomen en struiken. 
 
Daarmee is Fase 2 van de bouw zo goed als klaar en Fase 3 is al een heel eind. Ons moderne laboratorium nadert voltooiing, de laatste hand wordt gelegd aan de nieuwe kantoren, kantine en toiletten.  Naar verwachting zijn deze binnen de komende maand gereed en hetzelfde geldt voor het werkplaatskantoor, en (VCA-) opslag. We houden je op de hoogte over deze ontwikkelingen. 

Expeditie & Magazijn

Maar nu eerst iets anders – onze Expedition & Warehousing (hierna Magazijn), die de afgelopen jaren een aantal straten verder op Postweg 5 gevestigd zat, keert eindelijk terug naar onze hoofdfaciliteit. 8 januari 2024 gaat het gebeuren!

Het nieuwe magazijn, gelegen aan Edisonweg 1, is bijna klaar. Let op dat we tijdens de laatste week van december tijdelijk gesloten zullen zijn voor inventarisatie. De eerste week van januari zijn we weer open en druk bezig met de verhuizing naar het nieuwe adres. 

Deze verhuizing zal de efficiëntie van de workflow en producthandling verbeteren, door het integreren van ons Magazijn met de Hoofdwerkplaats aan de Middenweg. Uiteraard zijn we niet alleen enthousiast over de logistieke voordelen, maar zeker ook over de langverwachte hereniging met onze collega’s!

Update

Om een soepele overgang voor al onze relaties te garanderen, sturen we herinneringen van deze verhuizing bij bestellingen en leveringen. Bovendien zullen onze inkooporders een melding krijgen over onze verhuizing naar de nieuwe faciliteit.

Terwijl we vol verwachting uitkijken naar deze volgende stap, blijven we je op de hoogte houden over alles wat staat te gebeuren. Houd onze website en socials in de gaten. 

Team Operations Office 

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl