Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Gerenoveerde bedrijfskantine Tummers wordt multifunctioneel

14 mei 2020

Medewerkers van de Tummers Groep kunnen vanaf medio februari weer terecht in hun vertrouwde bedrijfskantine. Het Tummers Café onderging tussen november 2019 en april 2020 wegens ruimtegebrek en een verouderde inrichting een grondige verbouwing. De ruimte aan de Ampèreweg in Hoogerheide zal voortaan een multifunctionele taak vervullen.

Wie het gerenoveerde vertrek aan de Ampèreweg 4 binnenstapt, ziet gelijk dat niets hetzelfde is gebleven. Zo zijn niet alleen de voorgevel, vloer, bar, meubels en muren compleet vernieuwd, maar is ook de ruimte zelf aanzienlijk groter geworden. De oude keuken besloeg een groot deel van de kantine, maar maakte plaats voor een keukenblok dat alleen nog dient als afwasgelegenheid. De vrijgekomen ruimte komt goed van pas bij de nieuwe dubbelfunctie van de ruimte als bedrijfskantine en presentatiegelegenheid.

Multifunctioneel

De vernieuwde bedrijfskantine is tijdens de renovatie voorzien van een beamer met projectiescherm. Het Tummers Café kan daardoor nu ook dienst doen als presentatieruimte. De directie koos daarvoor, omdat de spreekkamers in het bedrijfspand aan de kleine kant zijn bij presentaties voor grotere groepen klanten. Omdat de bedrijfskantine nu bijna een kwart meer ruimte biedt dan voorheen, vormt dit in de toekomst geen probleem meer.

Natuurlijke materialen

De extra functie mocht vanzelfsprekend niets afdoen aan de voor het personeel zo vertrouwde sfeer van de personeelskantine. De directie koos daarom in overleg met het buurbedrijf Van Heijst Interieur voor een hedendaagse, industriële uitstraling met zoveel mogelijk natuurlijke materialen als hout, steen en metaal en omschrijft de nieuwe bedrijfskantine als ‘ruimtelijk, maar knus’.

Heropening

De verbouwing van het Tummers Café duurde in totaal vier maanden. De werkzaamheden liepen zoals gebruikelijk bij een verbouwing enige vertraging op, maar kenden gelukkig geen grote obstakels. De opening van de nieuwe kantine zal helaas even op zich moeten laten wachten omwille van corona, maar zal desalniettemin in de toekomst plaatsvinden.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl