Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Goederontvangst Tummers verhuist naar Postweg

23 juni 2020

De expeditie van Tummers Food Processing Solutions verhuist naar de Postweg 5 op industrieterrein de Kooi in Hoogerheide. Daarom is het vanaf 6 juli 2020 niet meer mogelijk goederen af te halen of te bezorgen aan de Ampèreweg 4. Het afhaal- en bezorgadres van Tummers Plaatbewerking verandert niet en blijft gelegen aan de Wattweg 6.

Adresgegevens

Het nieuwe magazijn ligt op ongeveer 1 autominuut vanaf het hoofdkantoor. Het bezoekadres van Tummers Food Processing Solutions blijft Ampèreweg 4. Ook de contactgegevens en openingstijden van de goederenontvangst veranderen niet.

Uitbreiding

De expeditie is de locatie van waaruit onze pakketbezorging plaatsvindt en waar klanten machines en onderdelen kunnen afhalen. Doordat onze organisatie de afgelopen jaren een sterke groei doormaakte, biedt het huidige magazijn hier niet genoeg ruimte meer voor. Op dit moment bereiden we de nieuwe locatie voor.

Neem voor verdere vragen over de verhuizing van de goederenontvangst telefonisch contact op met +31 164 61 40 70, of mail naar info@tummers.nl.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl