Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Jeugdvoetbal op zijn best tijdens de Tummers Cup 2024 bij R.K.V.V. METO

3 mei 2024

Op zondag 26 mei 2024 is het zover: de tweede editie van de Tummers Cup. Een internationaal voetbaltoernooi met zeven gepassioneerde U15 jeugdteams uit België, Nederland en Denemarken die het op de velden van Sportpark Jac van Hoek gaan opnemen tegen lokale trots METO uit Hoogerheide!

Voor het tweede jaar op rij is Tummers trotse hoofdsponsor van de felbegeerde Tummers Cup. Een toernooi dat we in 2023 in het leven hebben geroepen om jonge voetballers uit de regio de kans te geven wedstrijden te spelen tegen internationale clubs. De eerste editie was vorig jaar bij sv DOSKO in Bergen op Zoom en dit jaar hebben we er samen met SK Beveren en R.K.V.V. METO voor kunnen zorgen dat de tweede editie op zondag 26 mei kan plaatsvinden op de velden van Sportpark Jac van Hoek in Hoogerheide.

Met korte wedstrijden van 2×15 minuten zullen teams de strijd met elkaar aangaan en rond de klok van 16:00 uur uitmaken wie de Tummers Cup dit jaar mee naar huis gaat nemen. Naast de wedstrijden is er vertier geregeld en kunnen de teams rekenen op een lunch en voldoende drinken gedurende de dag.

Trots zijn we dat we kunnen vermelden dat de opbrengst van de Tummers Cup (entree €3,- p.p. – kinderen onder de 12 jaar zijn gratis) naar een goed doel gaat. Dit goede doel is gelinkt aan Tim Janssen. Een groot sportliefhebber en vorig jaar geheel onverwachts overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Als eerbetoon aan Tim’s jarenlange inzet, willen we als organisatie zijnde graag zijn droom realiseren: een voetbalkooi voor de leerlingen van Het Kasteelpark (Oud-Turnhout) waar Tim leraar was. Publiek is dus meer dan welkom op 26 mei van 10:00 uur tot 16:00 uur bij R.K.V.V. METO in Hoogerheide!

Meer informatie over de dag en de deelnemende teams? Klik hier!

 

 

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl