Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Kom binnenkijken bij Tummers!

11 augustus 2023

Op 9 t/m 13 oktober openen wij onze deuren voor jou tijdens Kijk Binnen Bij Bedrijven. Zoek jij een leuke baan, stageplek of leerwerkplek of ben je gewoon nieuwsgierig wat we bij Tummers doen, kom dan een kijkje nemen. Tijdens de vorige editie hebben we veel bezoekers mogen ontvangen waarvan er een aantal zó enthousiast waren na het bezoek dat ze inmiddels werkzaam zijn bij Tummers. Een groot succes dus! Ben jij er deze keer ook bij?

Als je bij ons op bezoekt komt krijg je een uitgebreide rondleiding en vertellen we je alles over onze nieuwste innovaties en de mooie projecten waar we ons mee bezig houden. En onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers in ons eigen Tummers Café kan je al je vragen stellen aan onze collega’s. Heb jij altijd al eens bij ons binnen willen kijken of heb je een interessante vacature of stage gezien? Meld je dan aan voor een bezoek via deze link aan voor Kijk Binnen Bij Bedrijven.

Je bent van harte welkom!

 

 

Tummers Plaatbewerking

Tummers Plaatbewerking is van oorsprong een familiebedrijf met korte communicatielijnen. Als snelgroeiende organisatie hebben we vaak interessante vacatures. Het is natuurlijk fijn als je aan de functie-eisen voldoet, maar de juiste drive en passie is misschien nog wel belangrijker. Ervaring of het juiste diploma is niet altijd nodig, want we bieden volop scholingsmogelijkheden! Zo leiden we je bijvoorbeeld graag op tot CNC Kanter/Zetter, of kun je vaak direct aan de slag als productiemedewerker. En als erkend leerbedrijf staan onze deuren natuurlijk ook altijd open voor stagiaires en afstudeerders van alle opleidingsniveaus.

 

Tummers Food Processing Solutions

Tummers Food Processing Solutions is een familiebedrijf en wereldmarktleider in het ontwikkelen en maken van proceslijnen voor de verwerking van aardappelen. We groeien snel, dus we zoeken regelmatig nieuwe collega’s die met net zoveel passie en kennis aan de slag gaan als de rest van onze mensen. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische en veelzijdige werkomgeving waarbij je werkt voor grote internationale klanten.

Tummers gelooft in lange termijnrelaties. We beoefenen namelijk zo’n specifieke tak van sport, dat het doorgaans tijd kost voor je overal thuis in bent. Deze tijd investeren we graag in je, in ruil voor jouw inzet en enthousiasme!

En als erkend leerbedrijf staan onze deuren ook altijd open voor stagiaires en afstudeerders van alle opleidingsniveaus.

Kijk Binnen Bij Bedrijven is een initiatief van Samen in de Regio, Werkcentrum Brabantse Wal en de gemeente Roosendaal om bedrijven in contact te brengen met werkzoekenden en andere geïnteresseerden.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl