Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Werken in onze lasersnijprocessen

27 mei 2020

Als medewerker bij Tummers Plaatbewerking werk je met de beste machines op het gebied van plaatbewerking. Wij investeren namelijk voortdurend in vernieuwingen, die uitdagingen in de markt het hoofd bieden. Onze klanten verwachten namelijk een snellere levertijd, meer samenwerking op het gebied van productontwikkeling en kleinere productseries. Ons uitgebreide machinepark met onder andere 3 moderne lasersnijders helpt ons aan deze vraag te voldoen.

Proces

Het lasersnijproces start met het invoeren van de juiste gegevens door een van onze medewerkers, die gedurende de snijperiode aanwezig blijft om te controleren of alles goed verloopt. Nadat hij de knop indrukt, haalt het Liftmastersysteem de juiste plaat uit het geautomatiseerde Stopa magazijn en laadt dit op de lasersnijder, die vervolgens de juiste vorm uitsnijdt. Tussen het snijden van verschillende platen door verruilt een automatische sproeierwisselaar de lasersnijkoppen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tummers Group (@tummers.group) op

Uitbreken/ afbramen

De Liftmaster haalt het plaatmateriaal daarna weer op en brengt dit naar de uitbreekafdeling. De gesneden producten worden hier handmatig uit de oorspronkelijke plaat gehaald door onze uitbrekers/afbramers. Zij verwijderen tegelijkertijd de bramen, zodat het product geen scherpe randen meer bevat. Indien gewenst zorgen ze ook voor het boren en tappen van gaten wanneer dat nodig is. Daarna gaat het eventueel verder de productie in om gekant, gewalst en/of gelast tot worden en tot slot wordt het eindproduct natuurlijk nog netjes verpakt voor de klant.

Aan de slag

Lijkt het jou wat om als uitbreker/afbramer aan de slag te gaan bij Tummers Plaatbewerking? We hebben op dit moment nog een vacature open staan! Ervaring is niet nodig, want je kunt dit werk in de praktijk bij ons leren. Klik hier voor de openstaande vacature.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl