Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Maak kennis met Bart de Kort, werkvoorbereider bij Tummers Plaatbewerking

5 oktober 2022

Dit is onze collega Bart de Kort, 23 jaar oud en één van onze werkvoorbereiders. Hij vertelt je graag hoe hij een jaar geleden Tummers Plaatbewerking leerde kennen.

Ik was op zoek naar een nieuwe baan en toen werd mij aangeraden om eens mee te doen met Kijk Binnen Bij Bedrijven. Ik heb die week 3 bedrijven bezocht, maar bij Tummers was het liefde op het eerste gezicht! Wat mij vooral aansprak was de persoonlijke en informele ontvangst en de oprechte interesse die in mij werd getoond. Daarom heb ik gelijk aangegeven dat ik heel geïnteresseerd was en dat ik hier graag zou willen werken. Dat leidde tot een eerste gesprek, toen volgde een tweede en een derde gesprek en nu werk ik er alweer een jaar. Mijn studie Werktuigbouwkunde komt goed van pas in de functie van werkvoorbereider en ik heb het gevoel dat ik echt een belangrijke bijdrage lever aan de organisatie. Daarnaast vind ik het heel tof dat we een one-stop-shop zijn, we kunnen onze klanten écht van A tot Z helpen en adviseren.

 

Het leukste aan het werk? Mijn collega’s natuurlijk! Die zou ik echt voor geen goud willen missen. We hebben een klein en hecht team. Met sommige collega’s heb ik zo’n leuke klik dat ik ze ook wel eens buiten werktijd zie. Als je zo nauw samenwerkt, bouw je wel een warme band op. Ik heb het echt naar mijn zin hier, en dat straal ik ook uit. Mijn omgeving ziet ook dat ik goed op mijn plek zit en met veel plezier naar mijn werk ga. En mijn favoriete moment van de werkweek? Dat is zonder twijfel de lunch op vrijdag. Dan bestellen we met collega’s lekker belegde broodjes en gaan we goed het weekend in.

 

Ben jij nieuwsgierig of Tummers en jij ook liefde op het eerste gezicht zijn? Onze deuren staan voor je open tijdens Kijk Binnen Bij Bedrijven. Meld je aan via deze link

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl