Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers treft aanvullende maatregelen ter bescherming Covid-19

13 oktober 2020

Uit de laatste coronapersconferentie bleek dat het aantal besmettingen in ons land de afgelopen weken aanzienlijk toenam. Tummers pakt als internationaal opererend bedrijf hierop direct haar verantwoordelijkheid en stelt aanvullende richtlijnen in, om de besmettingsrisico’s tot een minimum te beperken.

Sinds het begin van de coronacrisis gelden binnen onze organisatie al maatregelen als afstand houden, strikte hygiënevoorschriften en verplichte looproutes. Toen minister-president Mark Rutte tijdens de persconferentie mededeelde dat de besmettingen in ons land de verkeerde kant uitgaan, besloten we dit maatregelenpakket per direct aan te scherpen.

Thuiswerken

Het kantoorpersoneel van zowel Tummers Plaatbewerking als Tummers Food Processing Solutions werkt nu vrijwel volledig thuis. Omdat onze stafafdeling daarnaast de hele Tummers Groep bedient, gelden in het stafgebouw extra maatregelen. Dit is gesloten voor bezoekers van andere afdelingen en externe partijen, tenzij zij van tevoren contact hebben opgenomen.

Service

Om fysieke contactmomenten zo laag mogelijk te houden, helpen we klanten op afstand met videobellen en gedetailleerde instructies. Wanneer dit echt niet mogelijk is en de lokale maatregelen het toestaan, gaan we alsnog op locatie langs. We leveren namelijk nog steeds graag de service die klanten van ons mogen verwachten. Onze medewerkers krijgen desinfectiemiddel, een mondkapje en herkenbaar veiligheidshesje mee, zodat de klant hen herkent zonder dichtbij te komen.

Bezoek

Al onze ontmoetingen vinden zoveel mogelijk digitaal plaats. Mocht een bezoek aan onze organisatie noodzakelijk zijn, dan vragen we bezoekers rekening te houden met onze interne maatregelen. Ondanks de beperkingen van Covid-19 heeft namelijk iedereen baat bij een zo klein mogelijke impact van dit virus. Wij willen er dan ook samen voor zorgen dat iedereen zo snel mogelijk weer op een normale, maar vooral gezonde manier verder kan!

Tummers Food Processing Solutions en Tummers Plaatbewerking behoren beide tot de Tummers Groep, maar staan als bedrijf op zichzelf. Daarom gelden bij hen naast de algemene voorschriften ook bedrijfsspecifieke maatregelen. Kijk hiervoor op de volgende pagina’s:

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl