Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Nieuwste aanwinst Tummers Plaatbewerking tijdbesparend en multifunctioneel

8 september 2020

Tummers Plaatbewerking schafte onlangs tegelijkertijd met een nieuwe Timesavers Grindingmaster ook een machine aan, die ze niet eerder bezat. Deze multifunctionele ‘Timesavers Manual Grinder’ ontbraamt en polijst producten die te klein zijn voor de Grindingmaster, of die om een andere finish vragen dan de ontbraamtrommel levert.

We schaften deze machine aan, omdat kleine producten in onze grote, automatische ontbraammachine soms door de borstels werden weggeslagen. De kleinere borstel en het vacuüm tafeloppervlak van de nieuwe Manual Grinder maken deze machine juist bij uitstek geschikt voor kleine, enkelstuks producten, zoals kleine plaatjes.

Vacuüm

Om de producten tijdens het ontbramen op hun plaats te houden, heeft het tafelblad van onze Manual Grinder een speciale mat met een vacuümsysteem. De machine zuigt tijdens het ontbramen lucht aan via de gaatjes in de mat en creëert daarmee een vacuüm. De producten blijven daardoor op hun plek liggen en worden niet weggeslagen door de borstels.

Multifunctioneel

Twee borstelkoppen en een 180° draai-as maken onze nieuwe machine multifunctioneel én tijdbesparend. De ene kop wordt bijvoorbeeld voorzien van schuurpapier, de andere van een borstel voor ontbramen, afronden en polijsten. De 180° draaibare as stelt de medewerkers van Tummers Plaatbewerking in staat snel te wisselen tussen verschillende bewerkingen en bespaart hen daarmee veel tijd.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl