Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bouwupdate #1: Staalconstructie werkplaats

30 november 2020

De bouwwerkzaamheden in de eerste fase van nieuwbouwproject Tummers vorderen vrijwel dagelijks. In deze eerste bouwupdate lees je welke werkzaamheden recent plaatsvonden en hoe de planning voor de komende periode eruit ziet!

In deze update:

Fase: 1;
Wat: Bouw nieuwe werkplaats;
Hoogte: 12 meter;
Lengte: 70 meter;
Voorzieningen: Waterreservoir van 50 m3, klimaatbeheersing;
Verder: Kantoorpand & Tummers Plaatbewerking.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Na het storten van de fundering voor de nieuwe werkplaats van Tummers Machinebouw in september werd de afgelopen weken gewerkt aan de staalconstructie, die nu bijna gereed is. Deze werd ook voorzien van een entree voor de gang, die zorgt voor verbinding met het nog te renoveren kantoorpand. De nieuwe werkplaats wordt 12 meter hoog, met een lengte van maar liefst 70 meter. Het pand biedt onderdak aan al onze productieafdelingen, behalve de draaierij en zagerij. We voorzien de nieuwe werkplaats daarnaast van een waterreservoir van 50 m3 om onze machines te testen en een duurzaam klimaatbeheersingssysteem.

 

Renovatie

Tegelijkertijd met de bouw van de wanden rond de staalconstructie hopen we eind 2020 ook te starten met de renovatie van ons kantoorpand. Door de verhuis van de goederenontvangst in juni kwam hier ruimte vrij, die we gebruiken voor de bouw van twee nieuwe kantoorruimtes en de uitbreiding van onze engineersafdeling.

Tummers Plaatbewerking

Wanneer de werkplaats van Tummers Machinebouw volledig over is naar het nieuwe pand, vindt ook een gedeeltelijke verhuizing van Tummers Plaatbewerking plaats. Dit bedrijf zal onder andere gebruik gaan maken van de huidige werkruimte van Food Processing Solutions en de warmte van haar lasersnijprocessen gebruiken om de bedrijfsgebouwen op te warmen.

 

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl