Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Sponsorschap Adrie van der Poel verlengd

10 juni 2020

Tummers Plaatbewerking en Tummers Food Processing Solutions hebben hun sponsorschap aan de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide met 1 jaar verlengd. Dit grootse veldrijspektakel staat te boek als het grootste evenement in onze gemeente en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

 

Dit wielerevenement is de belangrijkste veldrijwedstrijd op Nederlandse bodem. Het werd in 2000 opgericht ter afscheid van de Hoogerheidese renner Adrie van der Poel. We sponsoren dit grootse spektakel al sinds de eerste editie en mogen het in ruil daarvoor jaarlijks bezoeken met onze klanten, medewerkers en andere relaties.

 
 
Wist je dat dit wielermonument geleverd is door Tummers Plaatbewerking?

'Niets te kort'

Ook dit jaar genoten we opnieuw met volle teugen van de GP Adrie van der Poel. We bezochten de slotmanche van de Wereldbeker veldrijden met een grote groep wielerfans en zagen hoe Mathieu van der Poel de eerste prijs in de wacht sleepte. Ook Ricardo Moerkens, directeur van Tummers Plaatbewerking, ervaarde de editie van 2020 als een groot succes. “Alles was goed geregeld, dus we hadden het erg naar ons zin en kwamen niks te kort”, laat hij weten.

 

Van der Poel wint op imponerende wijze in Hoogerheide!!

Geplaatst door GP Adrie van der Poel op Zondag 26 januari 2020

Sponsorschap

De Tummers Groep zet zich graag in voor diverse culturele en maatschappelijke activiteiten, evenementen, sportclubs en verenigingen in de regio. Ben je daarom benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via marketing@tummers.nl, of ons contactformulier.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl