Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers bouwt aan de toekomst

9 augustus 2023

Als je wel eens langs onze kantoren in Hoogerheide rijdt, is het je misschien wel opgevallen: er wordt druk verbouwd!

Zowel het kantoor van Tummers Food Processing Solutions als het kantoor van Tummers Plaatbewerking ondergaan een flinke metamorfose op het moment. Dit levert niet alleen extra werkplekken en vergaderruimtes op, maar de kantoren worden ook een stuk moderner en inspirerender. Van alle gemakken voorzien, waardoor samenwerken met onze collega’s nog makkelijker en leuker wordt!

     

Uiteraard is duurzaamheid ook een belangrijk aandachtspunt tijdens deze verbouwing. Het eindresultaat moet namelijk niet alleen mooi maar ook toekomstbestendig zijn. Daarom is in de ontwerpfase al rekening gehouden met onze inspanningen om onze eigen milieu-impact te verlagen. Dit doen we onder andere door zonnepanelen te plaatsen en het hemelwater op te vangen en te hergebruiken. Uiteraard is ons nieuwe kantoor volledig gasvrij en draait zonder fossiele brandstoffen. Daarnaast zorgt de hypermoderne klimaatbeheersing ervoor dat onze collega’s in ieder seizoen een zeer comfortabel werkklimaat hebben. En het mooiste: in combinatie met onze zonnepanelen is dit proces volledig klimaatneutraal. Win-win dus!

Met deze verbouwing investeren we flink in onze toekomst en in het werkgeluk van onze collega’s. Want de spreuk van onze oprichter Fons Tummers staat niet voor niets groot op de muur in ons kantoor: ‘De mensen, niet de machines, zijn het hart van Tummers.’

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl