Tummers Familiedag groot succes met meer dan 700 Bezoekers!

30 september 2024

Op zaterdag 28 september 2024 was het na vijf jaar weer tijd voor de Tummers Familiedag. Het was een druilerige dag wat het weer betreft, maar dat kon de pret niet drukken. Met meer dan 700 enthousiaste bezoekers was het namelijk opnieuw een daverend succes!

De Tummers Familiedag is een unieke gelegenheid voor alle collega’s van Tummers om het bedrijf en hun werkplek aan familie en vrienden te laten zien. Voor sommigen was het de eerste keer en voor anderen was het de eerste keer na verbouwing. De laatste familiedag was immers alweer vijf jaar geleden en sindsdien is er veel verandert!

Tussen 10:00 en 18:00 uur stonden de deuren van de gebouwen wagenwijd open voor alle bezoekers. Met een plattegrond op zak werd iedereen door zijn/haar eigen familielid rondgeleid langs de nieuwe kantoren van Tummers Metal Solutions, het laboratorium van Tummers Simon Dryers Technology en natuurlijk het indrukwekkende pand van Tummers Food Processing Solutions. Sommige collega’s gaven zelfs meerdere rondleidingen en ook Burgemeester Steven Adriaansen en wethouder Thierry de Heer namen even de tijd om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven!

Met de sfeer zat het wel goed, want de rondleiding eindigde bij het evenementenplein in de tussenhal van Tummers Food Processing Solutions. Met foodtrucks, een koffiewagen, bar en divers entertainment voor de kinderen, werd deze dag echt een familie-uitje! De frietwagen draaide overuren, maar ook de nacho’s en ijsjes vielen in de smaak bij jong en oud.

Kortom: een onvergetelijke dag voor iedereen en we kijken met inspirerende ideeën in ons achterhoofd uit naar de volgende editie!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl