Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers Groep jubileert met 20-jarig sponsorschap GP Adrie van der Poel

30 september 2021

Met de verlenging van ons sponsorschap aan de GP Adrie van der Poel per 21 september heeft de Tummers Groep iets te vieren! Vanaf deze datum verbinden we onze naam al 20 jaar aan de Champions League van de cyclocross. Iets waar we vanzelfsprekend trots op zijn!

De GP Adrie van der Poel is de belangrijkste veldrijwedstrijd op Nederlandse bodem. Dit grootse wielerspektakel staat te boek als het grootste evenement in de gemeente Woensdrecht en trekt steeds duizenden bezoekers. We sponsoren dit spektakel al sinds de eerste editie in 2000 en mogen het in ruil daarvoor jaarlijks bezoeken met onze klanten, medewerkers en andere relaties. Vanwege het coronavirus vond de editie van 2021 niet plaats, maar we kijken nu al uit naar die van 23 januari 2022!

'Dankbaar en trots'

Als blijk van waardering ontvingen we ook een wielrennerstenue, getekend door wielrennerslegende Adrie van der Poel. De voorzitter van het wielerevenement Jan Prop reageerde verheugd op ons jubileum:

 

“De Tummers Groep groeide van lokaal familiebedrijf uit tot een wereldwijde producent van machines en complete productielijnen voor de AGF-verwerkende industrie. Wij zijn daarom ontzettend dankbaar én trots dat deze organisatie al 20 jaar vertrouwen in ons heeft!”

 

v.l.n.r. CEO Erwin Tummers van de Tummers Groep, Voorzitter Jan Prop van Stichting Wielercomité GP Adrie van der Poel, directeur Ricardo Moerkens van Tummers Plaatbewerking en directeur Lennaert van Dijk van Tummers Food Processing Solutions.

Sponsorschap

De Tummers Groep zet zich met liefde in voor culturele en maatschappelijke activiteiten, evenementen, sportclubs en verenigingen in de regio. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via marketing@tummers.nl, of ons contactformulier.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl