Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers Groep opent deuren voor Kijk Binnen Bij Bedrijven

7 oktober 2021

Op woensdag 20, vrijdag 22 en zaterdagochtend 23 oktober opent de Tummers Groep voor het eerst haar deuren voor deelnemers van Kijk Binnen Bij Bedrijven! Iedereen die op zoek is naar een baan, stage, of leerwerkplek is van harte welkom. Meld je dus snel aan voor een geheel vrijblijvend bedrijfsbezoek!

Tummers Food Processing Solutions

Tummers Food Processing Solutions levert wereldwijd machines en complete proceslijnen voor de verwerking van aardappelen. Al hun engineering- en productieactiviteiten vinden in eigen beheer plaats in hun moderne machinefabriek in Hoogerheide. De organisatie is hierdoor in staat snel te reageren op de veranderende behoeften binnen de wereldmarkt.

Tummers Plaatbewerking

Tummers PLW startte als afdeling van Tummers FPS en groeide uit tot een succesvolle zelfstandige onderneming. Inmiddels zijn ze al meer dan 25 jaar een begrip op het vlak van de verwerking van RVS, staal en aluminium. Hun klantenkring bestaat voornamelijk uit architecten, machinebouwers, overheden en particulieren. Zij weten Tummers PLW te vinden voor elke vorm van plaatbewerking.

Kijk Binnen Bij Bedrijven

Kijk Binnen Bij Bedrijven is een initiatief van Samen in de Regio en Werkcentrum Brabantse Wal.Het evenement is voor iedereen die op zoek is naar een stage, baan, of leerwerkplek. Op 20, 22 en 23 oktober vertellen we na de ontvangst kort iets over onze bedrijven en geven we een rondleiding door onze organisatie. We ontmoeten je graag, dus kom snel een kijkje nemen!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl