Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers jeugdtoernooien bij V.V. Prinsenland groot succes

10 juni 2024

Op vrijdagavond 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 was het weer zover: de Tummers jeugdtoernooien bij V.V. Prinsenland in Dinteloord. Ook dit jaar waren Tummers Food Processing Solutions en Tummers Metal Solutions weer de trotse hoofdsponsoren van de jeugdtoernooien en werd het met meer dan 100 deelnemende teams uit de wijde omgeving een waar spektakel!

Op vrijdagavond, zaterdagochtend en zaterdagmiddag barstte het voetbalgeweld los op de velden van V.V. Prinsenland. De jeugdtoernooien zijn altijd de perfecte afsluiting van het voetbalseizoen en hoe toepasselijk: dit jaar vielen ze samen met Het Nationale Voetbalweekend van de KNVB. Alle teams hadden daarom een voetbalshirt meegenomen wat feestelijk is opgehangen om het amateurvoetbal te vieren!

Waar het allemaal om draaide waren natuurlijk de prijzen. Er werd fanatiek gevoetbald, de teams waren aan elkaar gewaagd en er werd veel plezier gemaakt. Ook de nevenactiviteiten op beide dagen vielen in de smaak. De disco op vrijdagavond, het voetbaldarts, de hamburgerkraam, de PhotoFoot en niet te vergeten de loterij waar fantastische prijzen werden weggegeven. Van dinerbonnen tot aan de superprijs: twee business seats voor een wedstrijd bij NAC.

Tummers vindt het belangrijk om jeugdtoernooien zoals die van V.V. Prinsenland te steunen. De jeugd heeft de toekomst en dat is dit weekend wel weer gebleken. Meer dan 100 teams hebben gestreden voor de overwinning en hebben een prachtig voetbalweekend beleefd!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl