Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers Food Processing Solutions en Kiron Food Processing Technologies kondigen Joint Venture Tummers Kiron India Pvt. Ltd. aan

5 juni 2024

New Delhi, India – 5 juni 2024 - Tummers Food Processing Solutions en Kiron Food Processing Technologies zijn verheugd om de lancering van hun Joint Venture aan te kondigen, Tummers Kiron India Pvt. Ltd., welke zich zal vestigen in Mumbai, India. Deze samenwerking werd vandaag onthuld op de FPT-stand tijdens de Inter Food Tech beurs in New Delhi.

 

Over Tummers Kiron India Pvt. Ltd.

In de basis zal Tummers Kiron India Pvt. Ltd. opereren als verkoopkantoor en magazijn voor reserveonderdelen om tegemoet te komen aan de behoeften van de Indiase markt. In de loop van de tijd is het plan om uit te breiden middels het opzetten van een eigen productiefaciliteit, waar belangrijke producten van zowel Tummers als Kiron vervaardigd zullen worden. Lennaert van Dijk, Managing Director van Tummers Food Processing Solutions, zal ook fungeren als Managing Director van Tummers Kiron India Pvt. Ltd., waardoor sterk leiderschap en een uniforme visie voor deze Joint Venture kan worden gegarandeerd.

Belangrijkste kenmerken van de joint venture:

  • Strategische locatie: gevestigd in Mumbai, het hart van de commerciële en industriële activiteit van India, waardoor uitstekende connectiviteit en bereikbaarheid wordt gegarandeerd.
  • Uitgebreide service: te beginnen met een speciaal verkoopkantoor en een magazijn voor reserveonderdelen om snelle ondersteuning en service te bieden aan Indiase klanten.
  • Toekomst: plannen voor een productiefaciliteit die een reeks essentiële producten van Tummers en Kiron zal produceren, afgestemd op de lokale marktvraag.

 

Reacties op de Joint Venture

“Deze joint venture is al lange tijd een ambitie voor Tummers. Vertegenwoordigd zijn in India, een snelgroeiende markt met een enorm potentieel, sluit perfect aan bij onze wereldwijde expansiestrategie”, aldus Erwin Tummers, CEO van Tummers Food Processing Solutions.

“We zijn verheugd om met Tummers samen te werken en onze krachten en expertise te combineren om superieure voedselverwerkingsoplossingen aan de Indiase markt te bieden”, aldus Narinder Kochar, CEO van Kiron Food Processing Technologies.


Over Tummers Food Processing Solutions

Tummers Food Processing Solutions, gevestigd in Nederland, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines en complete productielijnen voor de aardappel- en knolgewasverwerkende industrie. Tummers staat bekend om hun innovatieve en efficiënte oplossingen en streeft ernaar hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de veranderende behoeften van de wereldwijde voedingsindustrie.


Over Kiron Food Processing Technologies

Kiron Food Processing Technologies, gevestigd in India, is een toonaangevende leverancier van geavanceerde voedselverwerkingsapparatuur. Met de nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid biedt Kiron een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit in voedselverwerkingsactiviteiten te verbeteren.


Details event

De aankondiging werd gedaan tijdens de Inter Food Tech beurs in New Delhi, een vooraanstaande beurs waar de nieuwste ontwikkelingen in de voedselverwerkende industrie worden getoond. Het evenement vormde een ideale achtergrond voor de introductie van Tummers Kiron India Pvt. Ltd., wat de samenwerkingsgeest en de vooruitstrevende aanpak van beide bedrijven benadrukt.


Meer informatie

Bezoek Tummers Food Processing Solutions en Kiron Food Processing Technologies voor meer details over de producten en services.

Contactgegevens voor media:

Dustin – Dwight Tummers Woordvoerder Tummers Food Processing Solutions
E-mail: dustin.tummers@tummers.nl

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl