Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Tummers Opent Deuren voor Nieuwe Talenten bij Kijk Binnen Bij Bedrijven

18 oktober 2023

Op woensdag 11 en vrijdag 13 oktober opende Tummers Group haar deuren voor geïnteresseerden als onderdeel van "Kijk Binnen bij Bedrijven", een initiatief van Samen in de Regio. Ook dit jaar werden de dagen met veel enthousiasme bezocht, en we hopen dat net als bij voorgaande edities, bezoekers geïnspireerd zijn om bij Tummers te komen werken.

Een Succesvolle Deelname

Onze deelname aan “Kijk Binnen bij Bedrijven” was een groot succes. Beide dagen werden druk bezocht door nieuwsgierige bezoekers die graag wilden weten wat we te bieden hebben. Het begon uiteraard met een warm welkom, waar iedereen kon genieten van een kopje koffie en een smakelijke versnapering.

De bezoekers werden vervolgens meegenomen in een informatieve presentatie over de verschillende Tummers bedrijven. Dit bood hen een diepgaand inzicht in de geschiedenis, visie, en missie van het bedrijf. Ze leerden over de innovatieve technologieën, producten die we ontwikkelen en de markten die we bedienen. Daarnaast presenteerden we het belang van duurzaamheid en kwaliteit binnen de voedselverwerkings- en maakindustrie.

Na de presentatie kregen de bezoekers de kans om alles te verkennen tijdens een uitgebreide rondleiding. Zo konden zij zien hoe de verschillende afdelingen samenwerken en hoe de productieprocessen van Tummers plaatsvinden, en daarnaast het verschil tussen de bedrijven ervaren. De rondleiding gaf de bezoekers ook de gelegenheid om te spreken met medewerkers van Tummers en vragen te stellen over hun werkzaamheden en ervaringen.

Toekomstige Mogelijkheden bij Tummers

Met meer kennis, een volle maag en hopelijk een verhoogde interesse in Tummers, gingen de bezoekers weer naar huis. We hopen dat deelnemers van “Kijk Binnen bij Bedrijven” overwegen om hun carrière bij Tummers voort te zetten of iemand in hun omgeving op de hoogte brengen van de mogelijkheden binnen onze organisatie. We zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze groei en innovatie voort te zetten.

Mocht je geen kans hebben gehad om deel te nemen aan de evenementen op 11 en 13 oktober, aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze deuren staan namelijk altijd open voor geïnteresseerden om eens kennis te maken en samen te kijken naar eventuele carrièremogelijkheden binnen Tummers. Je bent van harte welkom!
Hiervoor van kan je contact opnemen met Marieke van Houte via solliciteren@tummers.nl.

 

 

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl