Vakbeurzen CFIA en Anuga FoodTec groot succes voor Tummers!

25 maart 2024

De afgelopen twee weken hebben voor Tummers Food Processing Solutions in het teken gestaan van de vakbeurzen CFIA en Anuga FoodTec. Als toonaangevende leverancier van gespecialiseerde apparatuur voor de aardappelverwerkings industrie, kon Tummers uiteraard niet ontbreken op deze vakbeurzen!

Van 12 t/m 14 maart 2024 hebben Barry Moeleker en Jos Mous Tummers vertegenwoordigd op CFIA in Rennes (FR) en van 19 t/m 22 maart 2024 is een team van Tummers afgereisd naar Keulen voor Anuga FoodTec. Twee vakbeurzen, waarvan Anuga FoodTec eens in de drie jaar wordt georganiseerd, die zich richten op de voedingsmiddelen industrie en ook deze keer weer succesvol waren.

Bij Tummers hebben we de droom om onze klanten te helpen richting een emissievrij productieproces, oftewel: the factory of the future. Met de focus op duurzaamheid was ons Emission to Energie (E2E) concept tijdens Anuga FoodTec een schot in de roos. Een innovatieve oplossing om emissie om te zetten in energie, waardoor onze klanten een toekomstbestendig, duurzaam en kostenefficiënt productieproces kunnen creëren!

 

Tummers Connect

Naast ons E2E concept was er tijdens Anuga FoodTec aandacht voor onze nieuwste ontwikkeling op het gebied van smart technology: de introductie van Tummers Connect. Een alles-in-een dashboard waarmee onze klanten in de toekomst hun machines kunnen managen en het mogelijk maakt om predictive maintenance (voorspellend onderhoud) te signaleren, op voorhand onderdelen en service in te plannen en daarmee downtime van de machines kan voorkomen. In samenwerking met Siemens combineren we met Tummers Connect geavanceerde technologie met tientallen jaren aan expertise om ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid te kunnen leveren aan onze klanten.

Onze collega’s Patrique Brandes & Neeraj Kumar Singh hebben tijdens Anuga live demonstraties gegeven en kijken met veel enthousiasme uit naar de definitieve lancering van Tummers Connect. ‘’Elke dag hebben we live demonstraties gegeven en verkenden we de verschillende mogelijkheden om onze klanten een stap dichter bij duurzaamheid en het optimale productieproces te brengen. We hebben de kans gekregen om de uitdagingen voor hun activiteiten te bespreken en hoe we kunnen gaan samenwerken om die uitdagingen op te lossen met Tummers Connect’’.

 

De eerste stap naar een duurzame toekomst

Lennaert van Dijk, directeur van Tummers Food Processing Solutions, kijkt met trots terug op de beurs in Keulen: ‘’We hebben vier mooie dagen achter de rug! In onze geheel vernieuwde stand hebben we van over de hele wereld mensen mogen ontvangen en inspireren met onze technologieën. Het is geweldig om al deze nationaliteiten te ontvangen en ze het ‘Tummers gevoel’ te mogen laten ervaren. Een belangrijke stap  naar een duurzame en high tech toekomst is gezet!’’

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl