Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Vernieuwd communicatieplan leidt tot Insta-splitsing

23 maart 2021

Als gevolg van een vernieuwd communicatieplan splitste de gezamenlijke Tummers instagrampagina tummers.group zich in maart op in de pagina’s tummers.fps en tummers.plw. Waar de vorige pagina voorzag in algemene content vanuit zowel Tummers Food Processing Solutions als Tummers Plaatbewerking, bieden de twee nieuwe pagina’s een specifieker inkijkje in deze twee bedrijven.

Het opsplitsen van de pagina tummers.group maakt deel uit van de verdere professionalisering van de communicatiestrategie van de Tummers Group. In navolging hiervan wordt binnenkort ook de vernieuwde website van Tummers Plaatbewerking gelanceerd en ondergaat  de website van Tummers Food Processing Solutions een complete metamorfose.

Tummers Plaatbewerking

Tummers Plaatbewerking is als dé one-stop shop voor plaatwerk thuis in vrijwel alle metaalbewerkingstechnieken. De instagrampagina tummers.plw laat daarom onder andere zien met welke materialen dit bedrijf werkt, voor welke expertises klanten hier terecht kunnen en wat daarbij de productiemogelijkheden zijn.

Direct message (DM)

Tummers Food Processing Solutions is toonaangevend expert op het gebied van machines en complete proceslijnen voor de voedselverwerkende industrie. De instagrampagina tummers.fps biedt daarom een inkijkje in de techniek achter de meest innovatieve voedselverwerkingsoplossingen. De direct message (DM-) functie van dit kanaal dient daarnaast als vraagbaak voor klanten met vragen over de service en producten van deze organisatie.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl