Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Open avond voor techniekbazen

 

We kunnen je hier natuurlijk uitgebreid vertellen hoe mooi onze machines zijn, hoe tof het is om te werken in onze moderne werkplaatsen en hoe gezellig onze collega’s zijn. Maar waarschijnlijk zou je ons dan toch niet geloven, dus nodigen we je uit om dit met eigen ogen te komen zien.

Wij openen de deuren van onze locaties voor je, zodat je zelf kan zien en ervaren hoe het is om als techniekbaas bij Tummers aan de slag te gaan.

 

Op donderdag 19 januari ben je tussen 17.30 en 21.00 uur van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze kantoren en werkplaatsen. We hebben geen suffe rondleiding en standaardgesprekjes voor je in petto, jij bepaalt die avond wat je wilt zien en met wie je wilt spreken. Onze eigen techniekbazen zijn gewoon aan het werk en leggen je graag uit waar ze op dat moment mee bezig zijn.

De open avond start in ons kantoor aan de Ampèreweg 4 in Hoogerheide. Inschrijven is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen. En neem vooral je partner of gezin mee, iedereen is welkom. Uiteraard zorgen wij voor een goede kop koffie en een heerlijk versgebakken zakje friet.

Tijdens de open avond ontvangen we je met een goede kop koffie. Je krijgt daar je routekaart en wat verder uitleg over de avond. Je kan vervolgens aan de hand van de routekaart zelf op ontdekkingsreis gaan door de wereld van Tummers. Krijg je liever een rondleiding van één van onze collega’s, dan kan dat natuurlijk ook. Op de routekaart staat duidelijk aangegeven waar je wat kan zien. Op alle landmarks zijn collega’s aan het werk en zij staan te popelen om je te laten zien waar ze mee bezig zijn. Ga dus vooral even bij ze kijken en vraag ze de hemd van het lijf.

Als je alles gezien hebt, kom je dan nog een drankje doen in ons Tummers Café? De bitterballen zitten in het vet, de dartpijlen liggen klaar en ook hier zijn collega’s aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Je vindt hier ook ons HR-team, dus als je vragen hebt over een specifieke functie of gelijk een afspraak wilt maken voor een vervolggesprek, kan je direct bij hen terecht. En we sturen je natuurlijk niet met lege handen naar huis, dus je krijgt een goedgevulde goodiebag mee aan het einde van je bezoek.

Bij Tummers Group draait het om techniek. We gaan ermee naar bed en we staan ermee op. Onder Tummers Group vallen drie bedrijven die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met techniek. Tummers Food Processing Solutions is een toonaangevende bouwer voor machines en proceslijnen voor de aardappelverwerkende industrie, met veel grote en internationale klanten.

Tummers Plaatbewerking is de one-stop-shop voor al het plaatwerk, van ontwerp tot afwerking waar persoonlijk contact voorop staat. En Tummers Simon Dryers Technology heeft al meer dan 100 jaar ervaring in droogtechnologie en werken voor verschillende markten van de farmacie tot de auto-industrie. Maar hoe indrukwekkend onze machines technieken ook zijn, onze mensen maken het verschil. Trots en gedreven werken wij iedere dag voor de mooiste opdrachtgevers. Kom jij het ook maken bij Tummers?

Werken bij Tummers