Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bouwupdate #4: Ingebruikname werkplaats

25 juni 2021

De werkzaamheden van het Tummers nieuwbouwproject vorderen vrijwel dagelijks! In deze vierde bouwupdate lees je welke activiteiten plaatsvinden rondom de afronding van fase 1: de ingebruikname van de nieuwe werkplaats en de bijkomende verhuizing van de productieafdelingen van Tummers Plaatbewerking.

In deze bouwupdate:

Fase: 1

Wat: Ingebruikname werkplaats & verhuizing productieafdelingen

Verder: Uitbreiding Engineeringsafdeling


Met het overgaan van de werkplaats van Tummers Food Processing Solutions (FPS) naar het nieuwe pand loopt fase 1 van het Tummers nieuwbouwproject op zijn eind. Met 24 werkbanken biedt de nieuwe werkplaats ruim voldoende plek aan al onze monteurs. Deze laten weten heel tevreden te zijn met de extra lichtinval en klimaatbeheersing, omdat dit hun werk een stuk prettiger maakt.

Voorzieningen

De klimaatbeheersing in de nieuwe werkplaats zorgt voor een constante temperatuur en de juiste luchtvochtigheid. Het systeem zuigt tegelijkertijd de lasdampen af en zorgt daarmee ook voor de ventilatie in het pand. Omdat natuurlijke lichtinval daarnaast bijdraagt aan het welzijn van ons personeel, is één muur over de gehele breedte voorzien van isolerende en licht doorlatende panelen.

Verhuizing

De ruimte die door de verplaatsing van de werkplaats van Tummers FPS vrijkwam, maakte ook de verhuizing van de productieafdelingen van Tummers Plaatbewerking (PLW) mogelijk. Deze ontwikkeling biedt niet alleen meer ruimte voor het machinepark, maar ook de medewerkers gaan erop vooruit! Hierover later meer.  

 

Fase 2

Met de afronding van fase 1 ging tegelijkertijd ook fase 2 van start. Hierbij wordt het voormalig magazijn van Tummers FPS omgetoverd tot moderne engineeringsruimte, die van alle gemakken is voorzien. Fase 2 rolt zich daarna verder uit over het kantoorgebouw, waarbij alle ruimtes worden gerenoveerd en het pand een compleet nieuwe hoofdingang krijgt.

Lijkt het jou iets om in onze nieuwe werkplaats aan de slag te gaan? We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers! Onderstaande vacatures staan op dit moment nog open:

 

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl