Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bouwupdate #5: Renovatie Engineersafdeling

20 februari 2022

In de slotfase van deel 1 van het nieuwbouwproject van Tummers Food Processing Solutions (FPS) werden de voormalige expeditie en de tekenkamer omgetoverd tot één moderne engineeringsafdeling, die van alle gemakken is voorzien. Doordat Tummers haar afdeling R&D hiernaartoe verhuisde, kwam daarnaast ruimte vrij voor de nieuwe ‘Tummers Support Groep’.

Onze engineeringsafdeling beschikt na de renovatie over een aparte kamer voor het printen van productietekeningen, een moderne spreekkamer, vloerverwarming en zit-sta bureaus. Deze voorzieningen helpen onze medewerkers hun werk zo comfortabel mogelijk uit te voeren. Een aparte spreekruimte met smartboard laat hen én hun collega’s in alle rust vergaderen.

Ergonomie

Onze Engineeringsafdeling staat aan de wieg van al onze technische hoogstandjes. Omdat de medewerkers hier tot 9 uur per dag voor een computerscherm werken, voorzagen we hen van zit- / sta bureaus. Deze ergonomische werkplekken stimuleren de doorbloeding in hun lichaam en helpen een statische (zittende) lichaamshouding te doorbreken. Dit vermindert niet alleen de kans op rug-, nek- en schouderklachten, maar ook op kwalen als hoge bloeddruk en diabetes.

Meeting room ZicZac

De spreekkamer die we toewezen aan onze engineersafdeling ontving als eerste de naam van een van onze kenmerkende machines. Deze ‘Meeting room ZicZac’ is voorzien van een interactief smartboard, dat medewerkers ondersteunt tijdens vergaderingen. Zij kunnen via het touchscreen aantekeningen maken in bestaande documenten en brainstormen over nieuwe ideeën. Een Microsoft Teams koppeling maakt het mogelijk om collega’s uit te nodigen, zodat deze kunnen meedenken.

Tummers Support Groep

Doordat de afdeling Research en Development (R&D) van Tummers verhuisde naar onze nieuwe engineersafdeling, kwam tegenover de Meeting room ZicZac ruimte vrij voor de Tummers Support Groep. We richtten deze afdeling op om onze klanten wereldwijd te helpen en op alle vlakken te steunen, bijvoorbeeld door het maximale rendement uit hun apparatuur te behalen. De Tummers Support Groep neemt hen alle zorgen uit handen, vanaf de inbedrijfstelling tot en met onderhoud en advies over de juiste voorraad reserveonderdelen.

Fase 2

Tijdens fase 2 van het Tummers nieuwbouwproject rollen de werkzaamheden zich uit over ons kantoorgebouw. Hiervan worden alle ruimtes gerenoveerd en het bestaande pand wordt voorzien van een compleet nieuwe hoofdingang. Hierover later meer!

Ben je ook zo benieuwd naar onze compleet vernieuwde Engineersafdeling en wil je hier graag aan de slag? Bekijk dan snel deze vacatures:

Engineer

Project Engineer

Configure to order (CTO) Engineer

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl