Tummers toont nieuwste ontwikkelingen op INTERPOM

5 november 2021

Bezoekers van aardappelvakbeurs INTERPOM kunnen van 28 tot en met 30 november hun ogen uitkijken bij stand 184. Tummers Food Processing Solutions exposeert hier namelijk in een compleet nieuwe stand, met twee van haar nieuwste ontwikkelingen!

INTERPOM vindt van 28 tot en met 30 november plaats in de Belgische evenementenlocatie Kortrijk Xpo. Dit evenement is de meest gespecialiseerde vakbeurs voor de Europese aardappelbranche en vertegenwoordigt de hele keten, van teelt en verwerking tot vermarketing. Als wereldwijd specialist in aardappelverwerking exposeren we hier al ruim 15 jaar!

Nieuwste innovaties

Onze nieuwe stand beslaat in totaal 120 vierkante meter. Deze presentatieruimte is aan alle zijden open en voorzien van een 4×2 ledscherm, in plaats van losse tv’s. Hier presenteren we onze nieuwste ontwikkelingen, waaronder de compacte Tummers Stoomschiller (‘TSP’) en onze revolutionaire Delta-Rollenspreider.

 

 

De Tummers stoomschiller (TSP)

Hoger rendement

De TSP is speciaal ontwikkeld voor een optimaal schilrendement bij hogere capaciteiten. De hoofdcomponenten zijn ontworpen op voor verlengde levensduur en langere onderhoudsintervallen, wat de downtime en algehele onderhoudskosten vermindert. Deze compacte stoomschiller past in een kleinere ruimte dan vergelijkbare machines en is vanwege de links- en rechtshandige uitvoering compatibel met elke nieuwe én bestaande schillijn.

Efficiënter sorteren

Onze Delta-Rollenspreider verdeelt producten gelijkmatig over de breedte van een sorteermachine. Omdat de producten zich hierdoor niet ophopen, verloopt het sorteerproces efficiënter. Door de speciaal ontworpen, driekantige rollen kunnen producten daarnaast niet beklemd raken. Deze machine wordt meestal gebruikt voor aardappelen, maar is geschikt voor vrijwel alle producten.

Let's reconnect!

De slogan van INTERPOM luit dit jaar ‘Let’s reconnect the potato chain!’. Deze editie wordt hét moment om terug te blikken op een veelbewogen jaar en uit te kijken naar de uitdagingen van morgen. Omdat inmiddels is gebleken hoe belangrijk fysieke klantcontacten zijn, kijken we er naar uit om iedereen weer te mogen verwelkomen!

We delen regelmatig beursfoto’s op onze sociale mediakanalen. Bent je daarom benieuwd naar onze nieuwe stand, of onze nieuwste ontwikkelingen? Houd ons dan zeker in de gaten!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl