Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Nieuwbouwproject Tummers vangt aan: graafwerkzaamheden van start

3 september 2020

Het grootse uitbreidingsplan van Tummers Food Processing Solutions ging op woensdag 2 september officieel van start. Het machinebouwbedrijf bereidt zich met dit langverwachte nieuwbouwproject in grofweg drie fases voor op een duurzame toekomst, die in de hele nieuwbouw naar voren komt.

Het totale bouwproject duurt naar verwachting één à twee jaar. De werkzaamheden startten op 2 september met het afgraven van de grond voor de fundering en het bouwplan rolt zich daarna verder uit.

Fases

De oppervlakte van ons bedrijfspand zal zich gedurende de drie bouwfases aanzienlijk uitbreiden. Een compleet nieuwe werkplaats komt tot stand en het hele bedrijf ondergaat een verduurzaming. We leggen bijvoorbeeld een wateropvangreservoir van 50 m3 aan om onze machines te testen en het gebouw krijgt duurzame klimaatbeheersing. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte van deze ontwikkelingen die nog komen gaan!

Logistiek

De eerste belangrijke stap van ons nieuwbouwproject vond al aan het eind van de voorbereidingsfase plaats. Onze goederenontvangst verhuisde op 6 juli 2020 namelijk vanaf onze hoofdlocatie naar de Postweg. Hierdoor kwam ruimte vrij voor de uitbreiding van onze engineeringsafdeling en vinden alle logistieke processen nu vanaf dezelfde plek plaats.

De slideshow hieronder geeft een impressie van de nieuwe situatie:

Tummers Plaatbewerking

Nog meer ruimte komt vrij door de bouw van de nieuwe werkplaats en het nieuwe kantoorpand, waarmee ook Tummers Plaatbewerking mettertijd verder uit kan breiden. Blijf ons volgen en abonneer je op de nieuwsbrief om niets van de bouwperikelen rond Tummers te missen!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geen passende vacature maar wel interesse?

Stuur een open sollicitatie naar hr@tummers.nl